واکنش لیبرمن به صدور حکم بازداشت نتانیاهو در ترکیه تصویب طرح‌های رفع تنش آبی و تأکید بر شفافیت در اجرای مصوبات توسعه‌ای خراسان رضوی رسانه عبری: جنگ با لبنان نزدیک تر از همیشه است حمله ارتش اسرائیل به چند شهر کرانه باختری (۱۷ آبان ۱۴۰۴) مصر خواستار کاهش تنش در جنوب لبنان شد بیش از ۱۱ هزار تن در سوریه از ابتدای سال ۲۰۲۵ جان باختند لاوروف: دستور پوتین درباره مقدمات آزمایش‌های هسته‌ای در حال انجام است رأی‌گیری ویژه در انتخابات پارلمانی عراق فردا یکشنبه (۱۸ آبان ۱۴۰۴) برگزار می‌شود بحران تعطیلی دولت آمریکا، ۷۵۴ پرواز را لغو کرد نفوذ دوباره ارتش اسرائیل به جنوب سوریه (۱۷ آبان ۱۴۰۴) نخست وزیر مجارستان: جو بایدن مسوول آغاز جنگ اوکراین است وزیر جنگ آمریکا وضعیت کنونی جهان را به آغاز جنگ جهانی دوم تشبیه کرد اظهارات تازه گروسی درباره اورانیوم غنی‌شده ایران جسد اسیر صهیونیستی پس از ۱۱ سال در غزه پیدا شد حماس: «طوفان الاقصی» واکنش به نادیده گرفتن مسأله فلسطین بود ترامپ در ونزوئلا به دنبال چیست؟ وقتی لیست‌ها جایگزین افراد می‌شوند| گزارش شهرآرانیوز از جزئیات دقیق «انتخابات تناسبی» شورا‌ها در تهران شبکه جاسوسی سیا، موساد و عربستان سعودی در یمن متلاشی شد قالیباف با فرمانده ارتش پاکستان دیدار کرد نشریه دیپلمات بررسی کرد: چابهار؛ دوراهی تحریم‌های ضدایرانی آمریکا و روابط پاکستان و افغانستان عراقچی: ما دیپلماسی فرهنگی را بخش جدایی‌ناپذیر از مأموریت خود می‌دانیم ویدئو | مناظره جنجالی و جنگ داخلی اپوزیسیون | خیانت پهلوی‌ها آتش اختلافات را شعله‌ورتر کرد! رئیس جمهور در واکنش به نرخ تورم: دولت کوچک خواهد شد ترکیه بودجه نظامی‌اش در ۲۰۲۵ را به ۳۷.۵ میلیارد دلار می‌رساند کابینه رژیم صهیونیستی خروج نیرو‌های مقاومت از مناطق تحت کنترل ارتش را بررسی می‌کند آمریکا یک مهاجر افغانستانی را بدون داشتن جرم مشخص به صورت نامحدود بازداشت کرد عارف: مطالبات مردم از سوی دولت به درستی انجام شود
سرخط خبرها

رضایی: از رهبر انقلاب می‌خواهم به من ماموریتی در میدان بدهند| ما فعلا به دنبال بمب اتم نبودیم، اما نمی‌دانیم در آینده چه خواهد شد +فیلم

  • کد خبر: ۳۳۸۸۹۹
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۴
رضایی: از رهبر انقلاب می‌خواهم به من ماموریتی در میدان بدهند| ما فعلا به دنبال بمب اتم نبودیم، اما نمی‌دانیم در آینده چه خواهد شد +فیلم
محسن رضایی، فرمانده پیشین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دفاع مقدس گفت: از رهبر انقلاب می‌خواهم به من هم یک ماموریتی در میدان بدهند تا در کنار برادرهای رزمنده‌ام در خط مقدم باشم.

به گزارش شهرآرانیوز، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در تحلیل حوادث اخیر و پاسخ جمهوری اسلامی به تجاوز رژیم صهیونی، با بیان اینکه ما تاکنون خویشتن‌داری کرده و از همه توان خود استفاده نکرده‌ایم، تاکید کرد: پیروزی ما در این جنگ تغییر ژئوپلتیک منطقه را در پی خواهد داشت.

 محسن رضایی در گفت‌وگویی به تشریح شرایط اخیر و ماهیت تهاجم وحشیانه رژیم صهیونیستی به کشورمان و سرنوشت این نبرد پرداخت.

وی با بیان اینکه این جنگ جدی است و جنگ سختی در پیش داریم که ممکن است هفته‌ها طول بکشد، تاکید کرد: پایان این جنگ و پیروزی ما بر اسرائیل ژئوپلتیک منطقه را تغییر خواهد داد.

رضایی پیش‌بینی کرد با پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی یک ارتش اسلامی متشکل از چهار کشور ایران، عربستان، مصر و ترکیه شکل خواهد گرفت و سرزمین‌های اشغالی بدون جنگ به دست فلسطینی‌ها خواهد افتاد.

رضایی افزود: نتیجه این تغییر آن است که جهان آینده به یک جهان چند قطبی تبدیل خواهد شد؛ چین، روسیه، اروپا، آمریکا و یک قطب اسلامی با حضور جمهوری اسلامی و سایر کشور‌های اسلامی.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: همان‌گونه که دفاع مقدس ۸ ساله سبب شد ایران به چنین توانمندی‌هایی در عرصه‌های دفاعی و هسته‌ای و علمی برسد، خاتمه این جنگ هم پیروزی‌های بسیار و گشایش‌های بسیار برای ما به همراه خواهد داشت تا آنجا که حتی آمریکا برای سرمایه‌گذاری در کشور التماس خواهد کرد.

رضایی تاکید کرد: این جنگ حداقل تا ۵۰ سال آینده کشور را بیمه خواهد کرد.

وی هم‌چنین خاطرنشان کرد: ما فعلا به دنبال بمب اتم نبودیم، اما نمی‌دانیم در آینده چه خواهد شد!

وی با اشاره به شروع جنگ در شرایطی که مذاکرات غیر مستقیم بین ایران و آمریکا در جریان بود، ضمن تاکید بر این امر که در شرایط فعلی دولت و شخص رئیس‌جمهور و وزیر خارجه با نیرو‌های مسلح هماهنگ هستند، اظهار داشت: اینکه وسط مذاکرات به دنبال جنگ رفتند نشان می‌دهد فقط ماجرای هسته‌ای در میان نبوده، و درصورت حل این مساله مطالبه موشکی را مطرح می‌کردند، و چه مذاکره می‌کردیم چه نمی‌کردیم به ما حمله می‌شد.

رضایی خاطرنشان کرد: جنگ نشان داد اینها به دنبال چیزی فراتر از غنی‌سازی بودند و حتی اگر فرضا ما به غنی‌سازی صفر هم رضایت می‌دادیم، آنها مطالبات دیگری مطرح می‌کردند. غنی‌سازی خاکریز اول جلوگیری از تحمیل خواسته‌های آمریکا و اسرائیل است. بعد از غنی‌سازی سراغ موشکی می‌رفتند و بعد از آن بحث منطقه مطرح می‌شد.

رضایی اظهار داشت: آمریکا و اسراییل بعد از ایران به دنبال عراق هستند و البته بر سر اینکه ابتدا به ایران حمله کنند یا عراق در تردید بودند، درنهایت به این نتیجه رسیدند اگر ابتدا به ایران حمله کنند، عراق مثل میوه‌ای رسیده در دست آنها خواهد افتاد.

رضایی درخصوص مذاکره با آمریکا گفت: مذاکره دست طرف مقابل را هم برای مردم خودمان و هم برای مردم دنیا رو کرد. چون آنها به مردم ما القاء می‌کردند با مذاکره برای شما گشایش ایجاد خواهد شد و از طرفی در صورت عدم پذیرش مذاکره به افکار عمومی دنیا وانمود می‌کردند ایران به دنبال بمب هسته‌ای است، اما انجام مذاکره و شروع جنگ در حین مذاکره و در شرایطی که هنوز ایران طرح پیشنهادی خودش را به طرف مقابل ارائه نکرده بود، نشان داد آنها در مذاکره صادق نیستند و اینجا باید از تدبیر رهبر انقلاب یاد کرد که اجازه مذاکره دادند تشکر کرد.

وی تصریح کرد:من خودم مخالف مذاکره بودم، اما این تدبیر رهبر انقلاب بود که ما وارد مذاکره بشیم تا دست آمریکا و اسراییل رو شود که وسط مذاکره به سراغ جنگ رفتند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->